De închiriat în Iaşi

39 oferte
Pagina:
 • Apartament de închiriat cu 2 camere, Dacia

  Apartament de închiriat cu 2 camere, Dacia

  Apartament de inchiriat , zona Dacia , cu suprafata de 46 mp ,etaj intermediar , mobilat si utilat , centrala termica , tamplarie pvc cu geam termopan .Aproape de mijloacele de transport in comun .

  € 170
 • Apartament de închiriat cu 3 camere, Pacurari

  Apartament de închiriat cu 3 camere, Pacurari

  Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandat , situat in Pacurari la bulevard , etaj 2 , mobilat si utilat complet cu: gresie , faianta , parchet , usa metalica , centrala termica . Chirie lunara de 300 de euro plus 300 de euro garantie.

  € 300
 • Apartament de închiriat cu 2 camere, Podul Ros

  Apartament de închiriat cu 2 camere, Podul Ros

  Apartament de inchiriat cu 2 camere semidecomandat , situat in zona Podu Ros , mobilat si utilat modest.Chiria este de 150 de euro , se solicita 150 de euro garantie.

  € 150
 • Spaţiu comercial de închiriat, 45 mp, Alexandru cel Bun

  Spaţiu comercial de închiriat, 45 mp, Alexandru cel Bun

  Spatiu comercial de inchiriat pretabil pentru birouri , sediu firma , cu suprafata de 45 de mp , 2 incaperi , grup sanitar , centrala termica , este foarte bine amplasat in zona Alexandru , Piata Voievozilor , aproape de mijloacele de transport.Chiria este de 200 de euro + 200 de…

  € 200
 • Apartament de închiriat cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament de închiriat cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament cu 2 camere nedecomandat de inchiriat , situat in zona Tatarasi , parter , imbunatatit cu gresie , faianta , parchet , tamplarie PVC cu geamuri termopan.Apartamentul se inchiriaza nemobilat , chiria este de 150 de euro + 150 euro garantie.

  € 150
 • Apartament de închiriat cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament de închiriat cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament cu 2 camere de inchiriat , in Tatarasi , bloc nou din 2013 , apartamentul este situat la etajul 1 din 6 , semimobilat , imbunatatit cu : grasie , faianta , parchet , centrala termica , tamplarie PVC cu geamuri termopan .Se afla la prima inchiriere , chiria este de 250…

  € 250
 • Apartament de închiriat cu o cameră, Billa

  Apartament de închiriat cu o cameră, Billa

  Apartament de inchiriat 1 camera , decomandat , situat in zona Billa , mobilat si utilat complet , aragaz , masina de spalat , frigider , cuptor cu microunde , tv .Chiria este de 250 de euro + 250 de euro garantie.

  € 250
 • Garsonieră de închiriat, 23 mp, Pacurari

  Garsonieră de închiriat, 23 mp, Pacurari

  Garsoniera de inchiriat , zona Pacurari , mobilata si utilata , aragaz , frigider , tv .Aproape de mijloacele de transport in comun , acces facil spre : Centru , UMF , Copou , Podu Ros.Chiria este de 160 de euro + 160 de euro garantie.

  € 160
 • Apartament de închiriat cu 3 camere, Pacurari

  Apartament de închiriat cu 3 camere, Pacurari

  Apartament de inchiriat 3 camere decomandat , situat in zona Pacurari , mobilat si utilat complet , masina de spalat , aragaz , frigider .Aproape de mijloacele de transport in comun , acces facil spre : Copou , UMF , Centru , Podu Ros , Alexandru.Chiria este de 280 de euro + 280…

  € 280
 • Apartament de închiriat cu 2 camere, Centru

  Apartament de închiriat cu 2 camere, Centru

  Apartament de inchiriat cu 2 camere , pe Sf. Andrei ,bloc nou , mobilat si utilat complet cu aragaz , frigider , masina de spalat , totul este nou.

  € 450
39 oferte
Pagina:

Cele mai noi știri imobiliare