Casă de vânzare, 318 mp, Nicolina

Cod ofertă : VOC6871
€ 400 000

Prezentare

Vila deosebita, 5 camere, de vanzare, Iasi zona Nicolina, constructie solida din caramida, D+P+E, avand o suprafata utila de 318 mp si o suprafata construita desfasurata de 450 mp, structurata astfel:

Demisol: 2 incaperi folosite ca spatii tehnice, spalatorie si depozitare;

Parter: hol, living+dining+bucatarie open-space cu iesire pe terasa, birou cu iesire la a doua terasa, toaleta, garaj;

Etaj: hol, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, 3 terase;

Casa asigura un sistem termic deosebit, avand la exterior termosistem de 14 cm, la interior vata bazaltica de 5 cm, dotata cu sistem ventiloconvectori cald-rece, tamplarie din stejar, sistem inteligent automatizare BMS Honeywell, chiller Daikin.

Bai deosebite, granit si obiecte sanitare Villeroy si Hansgrohe de cea mai inalta calitate, bucataria cu dotari si design deosebit, semineu, parchet stejar lemn masiv, iluminare telecomanda, spatii generoase de depozitare, inaltime camere 3,5 m, sistem antiefractie conectat la firma de paza, camere video cu DVR, sistem detectare incendiu, ridicand imobilul la gradul de Lux.

Imobilul racordat la toate utilitatile, dotat cu sistem de degivrare acces casa si auto garaj, amplasat pe un teren de aproximativ 700 mp imprejmuit cu gard si porti batante, granit terase si accesse, gradina amenajata deosebit, 2 pergole.

Constructia este amenajata de Lux si se vinde partial mobilata si utilata, facilitand mutarea viitorilor proprietari.

Vila este amplasata in zona rond vechi CUG, la doar 700 m de aleea Tudor Neculai, avand un acces facil spre orice zona importanta a orasului.

Detalii

Număr camere 5   Construit 2008
Etaje 1   Băi 3
Suprafaţa totală (mp) 700   Balcoane 3
Suprafaţa utilă (mp) 318   Acoperiş Tablă
Tip imobil Casă      
Alte detalii internet, gresie, gaz, garaj, finalizată, faianta, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apă, telefon, parchet      

Contactează agentul: Andrei Gavril

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj
 

Cele mai noi știri imobiliare