Traduceri autorizate, legalizate notarial sau supra legalizate cu Apostila Conventiei de la Haga

Traducere, translation, traduction, traducción, traduzione, tradução, übersetzung... silistaarputea continua. Astfel este imediat recunoscut in multe tari procedeul de transpunere a cuvintelor dintr-o limba in alta. Cand spunem traducere insa, ne referim la mai mult de atat... Traducere inseamna nu doar inlocuirea simpla a unor cuvinte, ci poate insemna chiar rescrierea unui text, pentru ca acesta sa-si pastreze acelasi inteles, sa transmita aceleasi idei precum in limba din care a fost tradus.

Din cele mai cunoscute limbi, inclusiv dialecte foarte rare, Imob-Expert asigura traduceri pentru orice tipuri de documente si in orice format. In cel mai scurt timp posibil si cu maximum de acuratete, executam profesional traduceri pentru persoane fizice (traduceri acte personale sau oficiale) si traduceri pentru firme.

 

Imob Expert va ofera urmatoarele servicii:

 • Traduceri legalizate de copii ale documentelor redactate intr-o limba straina;
 • Traduceri legalizate de documente de identitate: carte de identitate, pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, casatorie, deces, permis de rezidenta;
 • Traduceri legalizate de documente si contracte juridice;
 • Traduceri legalizate de diplome de studii, foi matricole, adeverinte medicale;
 • Traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate, procuri;
 • Traduceri legalizate pentru orice alt tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
 • Traduceri legalizate de acte auto - traduceri legalizate de documente emise de catre instante judecatoresti: citatii, sentinte, etc.


Toate serviciile de traducere suntefectuate de catre traducatori si interpreti autorizati de catre Ministerul de Justitie si putem oferi la cerere legalizarea notariala a traducerilor, precum si supralegalizarea cu Apostila Conventiei de la Haga pentru documentele care urmeaza a fi folosite in strainatate.

Traduceri autorizate documente

Traducatorii au o experientadeosebita, de la traduceriautorizate de documente cu caracter general, formularesiacte diverse, pana la ample documentatiitehnico-stiintifice cu grad mare de dificultate.Printretraducerileefectuate in cadrulfirmeinoastre se numara: 

Traduceri autorizate documente si acte oficiale

Traduceriautorizate de actesidocumentestandardizatepentrupersoanefizice, pentruintocmireadocumentatieinecesarepentruemigrare, turism, contracte de munca, obtinerevize diverse, reintregire de familie, burse in strainatate.

 

Acte cu caracter personal 

certificate de nastere, casatorie, livrete de familie, cazierejudiciare, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliuluisicetateniei, documente de identitate, adeverinte de celibat, permise de rezidenta, carti de munca.

Diplome si acte de studii

diplomebacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foimatricole, planuri de invatamant, certificate siatestate de competentaprofesionala, programeanalitice.

Traduceri autorizate domeniul juridic

somatii, notificari, procurinotariale, texte legislative, hotararijudecatoresti, acte de cesiune, titluriexecutorii, atestate, autorizatii diverse, sentinte de divort, declaratiidecelibat, de acord al parintilor. 

Traduceri tehnice

Asiguramtraduceri de specialitatepentrudocumente din domeniul energetic, electric, mecanic, automatic, IT, constructii, transporturisialtele. Pentrutraducereadocumentelor cu grad mare de specialitate, apelam la traducatoriprofesionisti, cu experientarelevanta in domeniul in care activeaza.

Traduceri industriale

manuale de utilizare diverse aparaturi, brosuri, instructiuni de intretinere, caiete de sarcini, proceduri de fabricatie, documentatieprotectiamuncii, planuricadastrale, studiitopografice.

Traduceri autorizate din domeniul auto

instructiunitehnice, manuale de utilizare, certificate de garantie, licente.

Traduceri IT&C 

Traducerisilocalizareproiecte software, traduceri site-uri web, tutoriale diverse, manuale de asistenta, intretineresioperare.

Traduceri in domeniultelecomunicatiilor

manualetelefonice, radiotelefonice, telegrafice, radiotelegrafice, centraletelefonice.

Traduceriautorizatemedicale

Adeverintemedicale, avizeepidemiologice, fisemedicale, prospectemedicamente, autorizatii de liberapractica, studiiclinice, diagnostice, fisepacienti, certificate de analizemedicale.

Traduceri autorizate domeniul economic

Traduceri bancare

Conditii de creditare, extrase de contbancar, asigurari, ordin de transfer bancar, rapoarte de audit bancar.

Traduceri financiare

Dosare de participare la licitatii, dosarefinantare, leasing, adeverinte/declaratii de venit.

Traduceri contabile

Bilanturi, rapoarte de audit, facturi de import/export.

Traduceri comerciale

certificate de origine a marfii, certificatconstatator, acte ale societatilorcomerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acteaditionale, cazierefiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere.

Traduceri in domeniul transporturilor

declaratiivamale, declaratie de insotire a marfii, licente de transport.

Traduceri in domeniul Comunicarii

Traduceri in media sipublicitate

Cataloagepublicitare, reclame, spoturi, anunturipublicitare. Traduceri in domeniul Marketing Studii de piata, planuri de afacere, proiecte de infiintare, prezentari, oferte diverse.

Traduceriautorizatedocumente diverse

Discursuripolitice, scrisori de acreditare, invitatiioficiale, comunicate de presa, corespondentaprivata, proiectesirapoarte diverse, legislatiecomunitaraeuropeana, dosaresiproiectepentru diverse programe de finantare (Phare, Ispa, Sapard).

Am decis sa ne dedicam cuvintelor. Dar nu oricum, ci la cel mai inalt nivel.

 • Am ales cei mai buni oameni din domeniu. Pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune traduceri.
 • Am ales sa fim profesionisti si flexibili. Pentru ca este singurul mod in care iti putem castiga increderea.
 • Am ales sa fim sinceri si amabili. Pentru ca astfel de parteneri ne-am dori sa avem si noi alaturi daca am fi in locul tau.
 • Am ales sa fim eficienti. Pentru ca stim ca, in afaceri, timpul este pretios.
 • Am ales sa fim creativi. Pentru ca vrem sa fim ALTFEL si sa iti oferim mereu ceva in plus.
 • Am ales cuvintele. Acelea care te aduc mai aproape de partenerii tai.

 

B-dul Primaverii, nr. 19, bl. D2, sc. D, ap. 4, Iasi ( vis-a-vis de Serviciul Pasapoarte)

 

Program

Luni - Vineri: 08.00-17.30

Sambata: 10.00-13.00 

Duminica: INCHIS

Contact traduceri

Tel/fax: (004) 0232/241.914

Mobil: (004) 0745/600/437

E-mail: irina_mercas@yahoo.comsau imob_expert@yahoo.com