Ştiri

9 ştiri
 • http://blocmiroslava.blogspot.ro/

  04 noiembrie 2015
  Bloc Miroslava- Cele mai ieftine apartamente cu 1, 2 si 3 camere din Iasi http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ http://blocmiroslava.blogspot.ro/ Citeşte mai mult »
 • http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/

  04 noiembrie 2015
  http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ Cele mai ieftine apartamente cu 1,2 si 3 camere din Iasi. http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ http://cartierulsuncitygalata.blogspot.ro/ Citeşte mai mult »
 • Fata nevazuta a comisionului

  14 februarie 2014
  Un site de anunturi, un telefon, o programare, vizionarea, negocierea, semnarea antecontractului, vanzarea. Pentru un cumparator, cam la atat se rezuma colaborarea cu un agent imobiliar. Atat vede, doar ce se afla la suprafata si ca atare, in 90 %… Citeşte mai mult »
 • Fereste-te de falsii agenti imobiliari

  09 octombrie 2013
  Fereşte-te de ŢEPELE IMOBILIARE: "Când actele ajung pe mâna cui nu trebuie, riscurile sunt enorme" Cu atât mai mult cu cât piaţa imobiliară este în regres, tentaţia unora de a plăti un comision mai mic pentru o tranzacţie este mare.… Citeşte mai mult »
 • Clientul broscoi din zilele noastre

  27 aprilie 2013
    Aveam o parere mai buna despre broaste inainte sa postez articolul asta. Din pacate este lumea imobiliara plina de “agenti” imobiliari. Neispraviti buni de nimic , nefolositori in nici un fel , care au aflat ca se invart bani multi… Citeşte mai mult »
 • Lista blocurilor de locuinte cu risc seismic din municipiul Iasi

  27 aprilie 2013
    Lista blocurilor de locuinte cu risc seismic din municipiul  Iasi                                   1. A.Panu 5054, H13                                                                 2. Al Decebal 13A, A7 3. Al… Citeşte mai mult »
 • Semnificatia gradelor de risc seismic

  27 aprilie 2013
  In Iasi, in perioada 1992-2001 au fost experizate 256 de imobile dintre care: - 61 de imobile sunt incluse in clasa I de risc seimic;  - 57 de imobile sunt incluse in clasa II de risc seimic; - 68 de… Citeşte mai mult »
 • Investitiile imobiliare in 2013, intre mit si realitate

  26 aprilie 2013
  Increderea investitorilor imobiliari in Romania a crescut, arata un studiu Jones Lang LaSalle, care precizeaza ca 2013 este anul perfect pentru achizitii pe piata locala.  Optimismul companiei de consultanta nu este impartasit de actorii de pe piata imobiliara locala. Daca… Citeşte mai mult »
 • Conditii pentru obtinerea unui credit prin programul Prima Casa

  26 aprilie 2013
    Persoanele care doresc sa aplice pentru un credit Prima Casa trebuie sa indeplineasca mai multe conditii (conform OUG 60/2009, completata si modificata prin OUG 33/2011), si anume: a) la data solicitarii creditului garantat, solicitantul declara pe propria raspundere fie ca nu detine… Citeşte mai mult »
9 ştiri

Cele mai noi știri imobiliare