Despre traducerile oferite de noi

Traduceri autorizate, legalizate notarial sau supra legalizate cu Apostila Conventiei de la Haga

Traducere, translation, traduction, traducción, traduzione, tradução, übersetzung… silistaarputea continua. Astfel este imediat recunoscut in multe tari procedeul de transpunere a cuvintelor dintr-o limba in alta. Cand spunem traducere insa, ne referim la mai mult de atat… Traducere inseamna nu doar inlocuirea simpla a unor cuvinte, ci poate insemna chiar rescrierea unui text, pentru ca acesta sa-si pastreze acelasi inteles, sa transmita aceleasi idei precum in limba din care a fost tradus.

Din cele mai cunoscute limbi, inclusiv dialecte foarte rare, Imob-Expert asigura traduceri pentru orice tipuri de documente si in orice format. In cel mai scurt timp posibil si cu maximum de acuratete, executam profesional traduceri pentru persoane fizice (traduceri acte personale sau oficiale) si traduceri pentru firme.

 

Imob Expert va ofera urmatoarele servicii:

 • Traduceri legalizate de copii ale documentelor redactate intr-o limba straina;
 • Traduceri legalizate de documente de identitate: carte de identitate, pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, casatorie, deces, permis de rezidenta;
 • Traduceri legalizate de documente si contracte juridice;
 • Traduceri legalizate de diplome de studii, foi matricole, adeverinte medicale;
 • Traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate, procuri;
 • Traduceri legalizate pentru orice alt tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
 • Traduceri legalizate de acte auto – traduceri legalizate de documente emise de catre instante judecatoresti: citatii, sentinte, etc.


Toate serviciile de traducere suntefectuate de catre traducatori si interpreti autorizati de catre Ministerul de Justitie si putem oferi la cerere legalizarea notariala a traducerilor, precum si supralegalizarea cu Apostila Conventiei de la Haga pentru documentele care urmeaza a fi folosite in strainatate.

 

 

Traduceri autorizate documente

Traducatorii au o experienta deosebita, de la traduceri autorizate de documente cu caracter general, formulare si acte diverse, pana la ample documentatii tehnico-stiintifice cu grad mare de dificultate. Printre traducerile efectuate in cadrul firmei noastre se numara: 

Traduceri autorizate documente si acte oficiale

Traduceri autorizate de acte si documente standardizate pentru persoane fizice, pentru intocmirea documentatiei necesare pentru emigrare, turism, contracte de munca, obtine revize diverse, reintregire de familie, burse in strainatate.

Acte cu caracter personal 

certificate de nastere, casatorie, livrete de familie, caziere judiciare, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliului si cetateniei, documente de identitate, adeverinte de celibat, permise de rezidenta, carti de munca.

Diplome si acte de studii

diplome bacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foimatricole, planuri de invatamant, certificate si atestate de competenta profesionala, programe analitice.

Traduceri autorizate domeniul juridic

somatii, notificari, procurinotariale, texte legislative, hotarari judecatoresti, acte de cesiune, titluri executorii, atestate, autorizatii diverse, sentinte de divort, declaratii de celibat, de acord al parintilor. 

Traduceri tehnice

Asiguram traduceri de specialitate pentru documente din domeniul energetic, electric, mecanic, automatic, IT, constructii, transporturi si altele. Pentru traducerea documentelor cu grad mare de specialitate, apelam la traducatori profesionisti, cu experienta relevanta in domeniul in care activeaza.

Traduceri industriale

manuale de utilizare diverse aparaturi, brosuri, instructiuni de intretinere, caiete de sarcini, proceduri de fabricatie, documentatie protectia muncii, planuri cadastrale, studii topografice.

Traduceri autorizate din domeniul auto

instructiuni tehnice, manuale de utilizare, certificate de garantie, licente.

Traduceri IT&C 

Traduceri si localizare proiecte software, traduceri site-uri web, tutoriale diverse, manuale de asistenta, intretinere si operare.

Traduceri in domeniultelecomunicatiilor

manuale telefonice, radio telefonice, telegrafice, radio telegrafice, centrale telefonice.

Traduceri autorizate medicale

Adeverinte medicale, avize epidemiologice, fise medicale, prospecte medicamente, autorizatii de libera practica, studii clinice, diagnostice, fise pacienti, certificate de analize medicale.

Traduceri autorizate domeniul economic

Traduceri bancare

Conditii de creditare, extrase de contbancar, asigurari, ordin de transfer bancar, rapoarte de audit bancar.

Traduceri financiare

Dosare de participare la licitatii, dosare finantare, leasing, adeverinte/declaratii de venit.

Traduceri contabile

Bilanturi, rapoarte de audit, facturi de import/export.

Traduceri comerciale

certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere.

Traduceri in domeniul transporturilor

declaratii vamale, declaratie de insotire a marfii, licente de transport.

Traduceri in domeniul Comunicarii

Traduceri in media si publicitate

Cataloage publicitare, reclame, spoturi, anunturi publicitare. Traduceri in domeniul Marketing Studii de piata, planuri de afacere, proiecte de infiintare, prezentari, oferte diverse.

Traduceri autorizate documente diverse

Discursuri politice, scrisori de acreditare, invitatii oficiale, comunicate de presa, corespondenta privata, proiecte si rapoarte diverse, legislatie comunitara europeana, dosare si proiecte pentru diverse programe de finantare (Phare, Ispa, Sapard).

Am decis sa ne dedicam cuvintelor. Dar nu oricum, ci la cel mai inalt nivel.

 • Am ales cei mai buni oameni din domeniu. Pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune traduceri.
 • Am ales sa fim profesionisti si flexibili. Pentru ca este singurul mod in care iti putem castiga increderea.
 • Am ales sa fim sinceri si amabili. Pentru ca astfel de parteneri ne-am dori sa avem si noi alaturi daca am fi in locul tau.
 • Am ales sa fim eficienti. Pentru ca stim ca, in afaceri, timpul este pretios.
 • Am ales sa fim creativi. Pentru ca vrem sa fim ALTFEL si sa iti oferim mereu ceva in plus.
 • Am ales cuvintele. Acelea care te aduc mai aproape de partenerii tai.

B-dul Primaverii, nr. 19, bl. D2, sc. D, ap. 4, Iasi ( vis-a-vis de Serviciul Pasapoarte)

Program

Luni – Vineri: 08.00-17.30

Sambata: 10.00-13.00 

Duminica: INCHIS

Contact traduceri

Tel/fax: (004) 0744.634.727

Mobil: (004) 0756.336.512      Georgiana Pintilie – Jojo

E-mail:   imob_expert@yahoo.com sau  imobexpert1974@gmail.com

Compare listings

Comparaţie